Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Paskutinis taisė Aš; 2007.04.27, 18:03.
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTurbūt tą ir padarysiu
Comment
-
-
Vyriausybės ir jos padalinių veikla fantastinė. Dar prieš metus vyriausybė buvo uždėjus Kauno arenai Nemuno saloje "kryžių". Dabar išlindęs Raslanas stebisi, kad procesas nejuda taip sparčiai kaip norėtųsi ...
John: Lietuvoj visada visi nekalti ...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
A.Raslanas teigė, kad Kauno arenos statyboms planuojama skirti 50 milijonų litų.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.03, 15:08.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai aš ir sakau, nafik ta Kauno arena kai turime "Sportimos" maniežą.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO Kauno Halę kodėl laidojam? Juolab, kad čempionatas ir ne vienas ten jau sėkmingai vyko
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTai kodėl kalbama tik apie 50 milijonų litų paramą Kaunui
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąreiktu prisimint ir Miliuno arenos projekta..gal kas turi, kur uzsikeikia renderiu ar breziniu?
Tas šlamštas čia nestovės.
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąreiktu prisimint ir Miliuno arenos projekta..gal kas turi, kur uzsikeikia renderiu ar breziniu?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTas šlamštas čia nestovės.
Parašė moo Rodyti pranešimą
Aišku, čia juokas pro ašaras...
Comment
Comment